afrodisiace si stimulente sexuale
tablete afrodisiace creme pentru orgasm picaturi afrodisiace spray-uri prelungire act sexual

Creme stimulatoare, potenta si orgasm

crema erectie masculina
Crema Erectie special conceputa pentru pregatirea penisului oricarui barbat inainte de actul sexual. Efectul cremei Erectie este imediat! Crema Erectie se aplica pe penisul decalotat.
Pret : 79 Lei
crema excitanta erotisin
Un gel deosebit, unic datorita efectului sau deosebit de localizare a punctului G. Gelul Oooooh!Thats It! este un stimulent sexual eficient ce se aplica pe pe clitoris, oferind zonei o stimulare sexuala mult mai intensa.
Pret : 69 Lei
crema excitanta erotisin
Crema Erotisin, o crema deosebit de eficace, atat pentru el cat si pentru ea. Aceasta crema se aplica cu cateva momente de a incepe, direct pe zona de maxima excitatie...
Pret : 89 Lei
crema imbunatatire potenta
Crema pentru masajul partilor intime ale barbatului. Folosirea cremei, asigura o igiena neindoielnica, curatand penisul si lasand in urma sa un miros placut. Crema are efect garantat
Pret : 79 Lei

crema impotriva ejacularii rapide
Men Stop este o crema destinata in prelungirea actului sexual. Efecul cremei este imediat si este recomandata in special barbatilor care au probleme, indiferent cat de mici, cu ejacularea precoce.
Pret : 79 Lei
crema ce provoaca orgasm feminin
Crema Orgasmus, special conceputa pentru excitarea centrului placerii  in zona genitala feminina. In timpul pregatirii actului sexual, lasati sa patrunda o mica cantitate de crema...
Pret : 79 Lei
crema ce provoaca orgasm feminin
Aceasta crema se recomanda barbatilor ce-si doresc o erectie puternica si stabila pe intregul act sexual cat si prelungirea actului sexual prin eliminarea fenomenului de ejaculare precoce.
Pret : 80 Lei
crema erectie penis xxl
Crema penis XXL ce vine in ajutorul oricarui barbat, oferind erectii puternice, de invidiat. Produsul vine in intampinarea celor care isi doresc sa aiba o activitate sexuala
Pret : 69 Lei
crema orgasm itch cream
Icht Cream este o crema pentru orgasm, destinata femeilor. Aceasta crema aste special conceputa pentru cele ce vor sa se bucure din plin de jocurile erotice dar care ajung sa se excite foarte greu, si tot la fel, sa atinga un orgasm.
Pret : 69 Lei
crema erectie penis steinfungscreme
Penis Steifungscreme, crema pentru erectie ce fortifica si revigoreaza penisul intr-un timp foarte scurt. Aplicand aceasta crema pe penisul tau, vei obtine o erectie de invidiat. Crema-erectie pentru penis sporeste imediat  circulatia sangelui asupra organului.
Pret : 69 Lei
crema stimulatoare spanische liebescreme
Crema stimulatoare pentru imbunatatirea performantelor sexuale feminine si masculine. Aceasta crema amplifica intr-un mod exceptional senzatiile din timpul actului sexual.
Pret : 89 Lei
crema stimulatoare spanische liebescreme
Crema Larger actioneaza asupra penisului cu o gingasie absoluta fiind in acelasi timp mai mult decat eficienta. Dupa aplicarea cremei Large, dimensiunile penisului se vor modifica vizibil.
Pret : 65 Lei
crema stimulatoare spanische liebescreme
Crema Sex Erect este destinata pentru imbunatatirea si mentinerea erectiei in timpul actului sexual. Erectia puternica va fi usor de mentinut pana la sfarsitul actului sexual.
Pret : 60 Lei
crema stimulatoare spanische liebescreme
Maxxx Penis este o crema folosita in special pentru imbuntatirea erectiei si mentinerea ei, dar si in tratamentele de lunga durata ce au rol de marire a penisului.
Pret : 55 Lei
crema stimulatoare spanische liebescreme
Hot XXL Crema penis actioneaza in doar cateva secunde de la aplicare asupra organului sexual. Senzatia de placere va fi simtita imediat, iar stimulii sexuali de la capul penisului vor fi antrenati puternic
Pret : 72 Lei
crema stimulatoare spanische liebescreme
Crema pentru ea Virgin Tight ofera posibilitatea vaginului sa devina mult mai stramt in timpul penetrarii. Aceasta crema stimulatoare aplicata pe marginile clitorisului va face ca penisul partenerului sa se simta privilegiat ca si cum ar fi pentru prima oara.
Pret : 53 Lei
crema stimulatoare spanische liebescreme
Nymphorgasmic este destinata femeilor care sunt mai putin receptive la mangaierile partenereului asupra vaginului ori la penetrarea penisului.
Pret : 50 Lei
gel clitoris
Gel destinat femeilor pentru cresterea placerilor din timpul actului sexual si eliminarea problemelor de frigiditate.
Pret : 51 Lei
crema performante sexuale
Crema destinata barbatilor ce ajuta la amplificarea performantelor sexuale prin combaterea ejacularii precoce. Stand Up Gold este o crema deosebit de eficianta, cu o actiune rapida.
Pret : 68 Lei
crema penis
Crema deosebit de eficienta pentru prelungirea actului sexual, viata sexuala a barbatilor imbunatatindu-se simtitor. Crema Extenda actioneaza local la nivelul penisului desensibilizandu-l usor.
Pret : 60 Lei
marire erectie penis
Crema ce ajuta la imbunatatirea vietii sexuale a barbatilor cat si la cresterea potentei penisului, acesta crema este un tratament pentru marire erectie penis.
Pret : 54 Lei
crema stimulatoare spanische liebescreme
Crema pentru barbati ce ajuta la intarzierea orgasmului pentru o satisfactie sexuala deplina a ambilor parteneri. Crema Hard&Stiff actioneaza local la nivelul penisului.
Pret : 64 Lei
intarziere ejaculare precoce
Crema Hot Rhino se aplica pe penisul decalotat, efectul acesteia intarzie ejacularea si ofera control asupra erectiei penisului pentru prelungirea actului sexual pana la momentul dorit.
Pret : 80 Lei
crema control ejaculare
Crema pentru eliminarea ejacularii precoce si imbunatatirea potentei penisului. Langzeit actioneaza deosebit de rapid la nivelul penisului prin desensibilizarea acestuia.
Pret : 68 Lei
crema circulatie penis
Penis Booster intensifica circulatia sangelui din penis, erectia crescand vizibil, reusind mentinerea ei puternica pe tot parcursul actului sexual.
Pret : 50 Lei


Castiga un spray Kenergon !

Inscrie-te in baza noastra de date si participa la tragerile saptamanale la sorti, pentru un produs.
Lista castigatori concurs