afrodisiace si stimulente sexuale
tablete afrodisiace creme pentru orgasm picaturi afrodisiace spray-uri prelungire act sexual

Disfunctii sexuale feminine

disfunctii sexuale feminine
Femeile, ca si barbatii, pot avea unele dificultati atunci cand vine momentul de a dori sau a participa la un act sexual. Una din temerile femeii de a participa la un act sexual este teama de a nu esua din nou, datorita faptului ca nu au fost niciodata stimulate cu succes sau nu au avut un orgasm.
Cauza cea mai raspandita insa este aceea ca pana in prezent au avut o viata sexuala satisfacatoare, dar din diverse motive au inceput sa apara probleme.
Disfunctiile sexuale la femei pot avea atat o cauza organica (infectii, boli), cat si o cauza psihologica. Chiar daca multe femei considera dificil sa discute cu partenerii de cuplu despre aceste dificultati pe care ele le considera stanjenitoare, este important de stiut ca rezolvarea acestor disfunctii sexuale de care sufera, cel mai bine se rezolva impreuna.
Inhibitia sexuala este una dintre cele mai intalnite probleme in cuplu. Acest nivel scazut al dorintei sexuale se manifesta in doua feluri, persoana nu a avut niciodata un interes acut fata de sex sau fie l-a avut dar nu-l mai are. In acest moment, un rol important il are stimularea. Este o metoda eficienta de acaparare a clipelor fierbinti, reusind in acelasi timp ca partenerii sa descopere noi lucruri unul despre celalalt. De asemenea, clipele de intimitate nonsexuala ori alte activitati romantice, pot fi de mare ajutor pentru o relatie.
La baza disfunctiilor sexuale sta si lipsa orgasmului, sau incapacitatea femeii de a obtine orgasm. Cum poate in cazul acesta ca barbatul sa-i ofere clipele cele mai intense de placere, dar de care sa se bucure pana la sfarsit? Masajul erotic, mangaierile fine, stimularea clitoridiana, iata cateva ingrediente perfecte.
In cazul unei stimulari clitoridiene, rezultatele incep sa apara cel mai repede. Arta de a cunoaste fiecare particica intima a corpului ei si cat de sensibila este ea, constituie o cheie succesului. Chiar daca mereu ai stiut ce-i place ei mai mult sa-i faci sau in ce mod sa o mangai pentru a-i spori placerea, mereu va exista un punct nedescoperit, si pe care poate nici ea nu-l stia. Invatati sa va bucurati impreuna de aceste noi explorari, cu multa rabdare si atentie. Folosirea unei creme stimulatoare, spre exemplu, poate spori si intensifica si mai mult senzatiile placerii. Inainte de o penetrare adanca si puternica, fii sigur ca partenera ta nu e doar pregatita, ci si ca isi doreste din rasputeri sa faci lucrul acesta. Cremele stimulatoare, datorita compozitiei lor, actioneaza intr-un mod placut de surprinzator asupra clitorisului partenerei tale. Deoarece intensifica circulatia sangelui la nivel clitoridian, centrii placerii abia vor astepta sa fie si ei stimulati. Este o metoda usoara si placuta prin care ii poti oferi partenerei tale clipe mai speciale, in care ea nu va intarzia sa iti raspunda cu multa tandrete.

 

Produse recomandate pentru tulburari erectie penis:

zahar afrodisiac feminin
Liebes Zucker este un zahar afrodisiac special conceput pentru femei. Liebes Zucker excita organele sexuale feminine si  este absorbit usor de catre organism. Liebes Zucker, in traducere inseamna zaharul dragostei.
Pret : 72 Lei
cantharis picaturi afrodisiac
Daca ai ajuns insa la Cantharis, cu siguranta ca te-ai oprit aici. Picaturile Cantharis sunt o combinatie perfecta ce ofera ambilor parteneri dorinta irezistibila de care au nevoie pentru a arata ce e mai bun.
Pret : 70 Lei
crema orgasm itch cream
Icht Cream este o crema pentru orgasm, destinata femeilor. Aceasta crema aste special conceputa pentru cele ce vor sa se bucure din plin de jocurile erotice dar care ajung sa se excite foarte greu, si tot la fel, sa atinga un orgasm.
Pret : 69 Lei
crema ce provoaca orgasm feminin
Crema Orgasmus, special conceputa pentru excitarea centrului placerii  in zona genitala feminina. In timpul pregatirii actului sexual, lasati sa patrunda o mica cantitate de crema...
Pret : 79 Lei

afrodisiace .com


Castiga un spray Kenergon !

Inscrie-te in baza noastra de date si participa la tragerile saptamanale la sorti, pentru un produs.
Lista castigatori concurs