afrodisiace si stimulente sexuale
tablete afrodisiace creme pentru orgasm picaturi afrodisiace spray-uri prelungire act sexual

Picaturi stimulente sexuale

chinese brush intarziere ejaculare
Chinese Brush, este o solutie chinezeasca deosebit de eficienta pentru intarzierea ejacularii. Daca vrei sa-ti satisfaci partenera ore in sir, nimic nu este mai potrivit decat Chinese Brush.
Pret : 69 Lei
tianli stimulent sexual
Un stimulent sexual sub forma de fiole ce actioneaza asupra penisului prin stimularea potentei si cresterea erectiei, aceasta devenind puternica imediat dupa utilizare.
Pret : 21 Lei
muira puama afrodisiac picaturi
Muira Puama, o planta amazoniana, cunoscuta pentru afectele sale afrodisiace. Solutia Muira Puama contine extracte din aceasta planta, ce ofera o stimulare nemaipomenita a apetitului sexual.
Pret : 89 Lei
picaturi afrodisiac
Scharfmacher Tropfen, picaturi afrodisiace, destinate pentru ambii parteneri. Produsul este preparat din radacinile plantelor Muira Puama si Daminae, ambele cunoscute
Pret : 79 Lei
picaturi cantarina afrodisiace
Picaturile Cantha Drops Strong vin in ajutorul cuplurilor ce-si doresc o intensificare a startii lor de spirit sexuale, marinud-si dispozitia pentru sex si placerile ce le implica actul sexual.
Pret : 65 Lei
afrodisiac picaturi spanische fliege
Spanische Fliege, picaturi afrodisiace atat pentru el, cat si pentru ea. Cu ajutorul lui Spanish Fly, veti scapa de problemele sexuale ce va-ntristau pana acum. Spanish Fly
Pret : 55 Lei
cantharis picaturi afrodisiac
Daca ai ajuns insa la Cantharis, cu siguranta ca te-ai oprit aici. Picaturile Cantharis sunt o combinatie perfecta ce ofera ambilor parteneri dorinta irezistibila de care au nevoie pentru a arata ce e mai bun.
Pret : 70 Lei
afrodisiac yohimbinum picaturi
La baza acestui produs sta YohimbinD4 – una dintre cele mai cunoscute si mai puternice substante cu efect afrodisiac.
Pret : 55 Lei
picaturi afrodisiace
Power Play, acum si sub forma de picaturi. Power Play este acum mai usor de folosit, fara ca cel sau cea  care consuma preparatul sa-si dea seama.
Pret : 80 Lei
picaturi afrodisiace
Philtre D'amour este un supliment nutritiv sub forma de afrodisiac puternic cu extract de scortisoara ce ajuta la cresterea apetitului sexual.
Pret : 69 Lei
picaturi dorinta sex
Drop Sex, pentru clipe de placere cu adevarat intense, ideal pentru cele frigide ori pentru cei cu un apetit sexual mai scazut.
Pret : 55 Lei
picaturi afrodisiac
Spanische Fly Hot vine acum cu o concentratie mai puternica ce ofera cu aceeasi gingasie stimularea organelor sexuale atat feminine cat si masculine.
Pret : 55 Lei
picaturi afrodisiace guarana
Picaturi afrodisiace atat pentru el cat si pentru ea ce ajuta la marirea libidoului si stimularea apetitului sexual. Guarana ZN Special este un afrodisac ambisex.
Pret : 77 Lei
afrodisiac femei sex potion
Afrodisiac pentru femei ce ajuta la marirea libidoului si amplificarea apetitului sexual. Spray-ul Sex Potion 69 este un afrodisiac din ingrediente naturale.
Pret : 70 Lei
picaturi erotisin forte
Picaturi afrodisiace destinate barbatilor pentru imbunatatirea performantelor sexuale si eliminarea impotentei. Erotisin Forte picaturi afrodisiace.
Pret : 76 Lei


Castiga un spray Kenergon !

Inscrie-te in baza noastra de date si participa la tragerile saptamanale la sorti, pentru un produs.
Lista castigatori concurs